TEKNISK SUPPORT

Kan du det här? – Så här svarar teknisk support

 

Vår tekniska support får en hel del frågor från installatörer och privatpersoner som behöver upplysning. Vi hjälper gärna till med ärende som rör våra produkter, vi är ju experter på området  🙂

Frågeställningarna är av skiftande karaktär men går oftast att lösa över telefon . Här följer några exempel på ämnen som kan dyka upp.

 • Innehåller era blandarfästen bly?
  Våra produkter är testade och följer de skärpta hygienkraven som Boverket fastställt.
 • Hur ska man göra när rören är dragna 150 CC från vägg och blandaren är 160 CC?
  Vi tipsar om våra enkla excentriska blandarfäste för dold rördragning, som finns både för avsättning 150 CC och 160 CC.
 • Privatpersoner som undrar om de kan installera själva.
  Vi rekommenderar alltid att installationen utförs fackmässigt och enligt Boverkets byggregler. Försäkringsbolagen ställer krav på att VVS-installationerna är utförda enligt de branschregler som gällde vid installationstillfället för att försäkringen ska gälla fullt ut.
 • Var hittar jag rätt mått på era produkter?
  Är det mått på enskild produkt hittar man det på respektive produktsida. Det lilla fönstret under varje produkt är klickbart, så att man får upp en större bild och kan se måtten. Dessutom finns dokument att skriva ut under nedladdningsbara dokument. Är det kapmått man är ute efter hittar man det på monteringsanvisningen under nedladdningsbara dokument på aktuell produktsida.

Kundernas frågor ger oss ofta idéer till produktutveckling, vi strävar efter enkla, användarvänliga och säkra lösningar.

 

 

Kommentarer inaktiverade.