Hur trivs du Max?

Max Friberg är ny som försäljningschef på Trio Perfekta. Vi passar på att ställa några frågor om hans första tid på jobbet.

Hur upplever du din nya arbetsplats?

Jag trivs väldigt bra och har känt mig väldigt välkomnad av mina kollegor. Det är dessutom kul att få komma in i en miljö där alla jobbar hårt och tar ett stort ansvar, det känns som en bra period att komma in i företaget när vi har mycket på gång.

Vilka utmaningar på kort sikt ser du som besvärligast?

Precis som många andra ser jag en utmaning i framtidens drift med höjda elpriser, inköpskostnader, räntor och den generella ovisshet som råder på marknaden. Jag tror att närheten till våra kunder och leverantörer är som viktigast nu - och att vi tillsammans hittar lösningar på dessa utmaningar. Att sätta sig på sin egen kammare och försöka lösa allt detta är svårt, gör vi det ihop blir det mycket lättare. Generellt sett tycker jag att den öppenheten finns i vår bransch och därför är min framtidstro stark.

Vilken feedback har du fått från dina medarbetare?

Ja, de vågar väl inte säga något annat än att de tycker att jag är kanon!
På ett mer seriöst plan upplever jag att vi har en bra dialog och kan få saker gjorda på ett effektivare sätt. För mig är det viktigt att vara tillgänglig och att de ska veta att jag arbetar för att deras jobb ska bli enklare och roligare. Vi har ett fantastiskt driv och engagemang som jag nämnde tidigare och det är väldigt roligt att utveckla företaget tillsammans.

Datum