Fem riktigt bra skäl för att installera fördelare

Enkelt

En installationsmetod som förenklar jobbet

Du vet väl om att du kan installera tappvatten med fördelare och väggbricka i badrum och tvättstuga utan att använda skåp? Där finns golvbrunn och tätskikt på golv, som är en förutsättning för ett vattensäkert våtrum. All rördragning görs inne i vägg, fördelare och väggbricka är de delar som blir synliga. Ansluter du fördelarna till inkommande vatten under handfatet kan installationen göras osynlig och döljas bakom en kommod eller under en bänkskiva.

Fördelare under tvättställ

Smart

Bygg ihop vad du behöver

Fördelarna finns i 1-, 2- och 3-vägsmodeller och är påbyggnadsbara, så att du har möjlighet att komplettera med extra uttag om det skulle behövas. De extra nipplarna finns med G10- och G15-gängor som inkluderar planadapter samt en övergång med G-20 gänga som har inbyggd backventil och plan anslutning avsedd för tvättmaskin. Övergångsnipplarna säljs som tillbehör.

Blyfritt

Perfekta för hållbara projekt

Fördelare och övergångsnipplar är tillverkade i blyfri avzinkningshärdig mässing. Ett led i vår utveckling av hållbara produktalternativ, då vi ser en tydligt ökad efterfrågan av miljösäkra produkter. Håll utkik efter vårt blyfria sortiment om du vill vara med och minska miljöbelastningen.

Säkert

Minskar vattenskaderisken

Rören leds dolda i vägg och en avstängningsbar fördelare monteras sedan vid uttag till tvättmaskin och wc. Installationsmetoden innebär att alla skarvar hamnar utanför tätskikt och eventuellt läckage blir lätt att upptäcka. Du kan själv välja att stänga av vattnet vid de olika funktionerna och behålla kontrollen över vattenflödet.

Lönsamt

Ge en offert som både du och kunden tjänar på

När du installerar fördelare krävs mindre material än när du installerar skåp. Arbetstiden bör också bli betydligt lägre eftersom hanteringen är enkel och kräver färre arbetsmoment. Fördelarna finns både för 40cc och 60 cc.