Om oss

I drygt 80 år har vi arbetat med att skapa funktionella och säkra detaljer för VVS-branschen. Vi utvecklar och tillverkar produkter i egen regi i Lönsboda. Produktionsprocessen är överblickbar och egenkontrollen blir därför en naturlig del av verksamheten. Det gör att vi kan leverera driftsäkra produkter till prisvärd kvalitet, med en flexibilitet som gynnar våra kunder.

Sedan 2016 är vi en del i koncernen BLS Industries - ett koncentrat av bolag med VVS-expertis.
 

VVS-detaljer

Trio Perfekta leder vattnet fram till blandaren, till slangen i trädgården med alla rör, kopplingar och fästen som krävs för en säker och effektiv vattenledning. Vi är idag en av landet största producenter och distributörer av VVS-produkter som leder vattnet i våra byggnader. Du hittar vårt sortiment hos installatörer och/eller återförsäljare.  

Hållbarhet

En värdedrivande faktor i vår verksamhet är att bidra till en bättre miljö, samtidigt som vi är måna om människors hälsa. Det innebär att alla steg i vår produktion analyseras, från val av råmaterial till återvinning. Sedan 2002 förkromar vi våra kopparrör med trevärt krom som är en mer hållbar produktionsmetod för miljö och hälsa. Vi utvecklar vårt produktsortiment kontinuerligt för att avtrycket i miljön ska bli så litet som möjligt.

Design Line

Vårt sortiment DESIGN LINE består av funktionella och formsäkra VVS-detaljer som utvecklats för moderna våtrumsinteriörer. Kvalitetsprodukter som tillverkats i gedigna material med hög finish. Sortimentet består av flera produktgrupper, blandarfästen, täckbrickor och väggbrickor. Vårt nya sortiment för 2021 är anpassat till de nya branschreglerna och är dessutom blyfritt!