Nyheter

Published:

VVS för 2021 – uppdaterad och förberedd?

Förändringar som påverkar dig i jobbet

I en serie nyhetsbrev informerar Trio Perfekta om produktnyheter som är kopplade till förändringar i branschreglerna Säker Vatteninstallation. Vi lyfter nya regler som du som installatör, säljare eller inköpare kan ha nytta av att känna…

Published:

Har du sett Trios nya väggbrickor?

Nya regler - nya produkter

Du har säkert redan hört att branschreglerna för Säker Vatteninstallation uppdateras 1 januari 2021. Vi lyfter ett par förändringar som påverkat vår produktutveckling och genererat produkter i miljösäkra material och med nya funktioner.

Från den 1…

Published:

Välkommen Therese!

Therese Edmundsson är ny på posten som produktionsledare hos oss. Hon är en sportig tjej med många bollar i luften, både på jobbet och i privatlivet.

Published:

Nytt hos oss! 1-, 2- & 3-vägs fördelare

Vill du installera vattenskadesäkert i badrummet eller tvättstugan? En riktigt smart lösning är att använda Trio Perfektas fördelare som monteras på väggbrickor.

Published:

Trio Lanserar en ny sajt

Känner du inte igen dig på vår hemsida?

Då står det helt rätt till! Vi har nämligen precis lanserat en ny sajt. Sidan är strukturerad på ett nytt sätt som gör det lättare för dig att hitta rätt information. Skulle du inte hitta det du letar efter i produktstrukturen, kan du…

Vatten i kanal
Published:

Semestertider 2020

Öppettider under semesterperioden 2020

Vecka 28       Ombyggnation i fabriken, risk för begränsningar i utleveranser

Vecka 29       Stängt

Vecka 30       Stängt

Vecka 31       Ombyggnation i fabriken, risk för begränsningar i utleveranser

Published:

Nytt datum för Nordbygg

Med anledning av osäkerheten kring spridningen av Covid-19 står det nu klart att Nordbygg flyttas fram till april nästa år. Den senaste tidens utveckling har som bekant inneburit begränsningar i rörelsefriheten. Många företag har dessutom tvingats till att begränsa sitt utrymme…

Published:

Kundinformation- en lägesrapport

Under rådande pandemi som påverkar samhället negativt i så hög grad, fortsätter Trio Perfekta sin verksamhet, än så länge utan avbrott. För att hålla produktionen igång planerar vi för olika förändringar i scenariot och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Som ett led…

Published:

Nya mellankopplingar - i ett smartare och säkrare utförande

Published:

Semesterstängt v.29-30

På Trio Perfekta har vi helt stängt v. 29-30 och håller öppet med begränsad bemanning på kundtjänst, utlastning & godsmottagning v.28 & 31.

Tänk på att lägga din order i god tid.


Vi önskar alla våra samarbetspartner – en riktigt skön sommar!

Datum