Nyheter

Nytt hos oss! 1-, 2- & 3-vägs fördelare

Vill du installera vattenskadesäkert i badrummet eller tvättstugan? En riktigt smart lösning är att använda Trio Perfektas fördelare som monteras på väggbrickor.

Smart

Vill du installera vattenskadesäkert i badrummet eller tvättstugan? En riktigt smart lösning är att använda Trio Perfektas fördelare som monteras på väggbrickor. Rördragningen är dold i väggen och du behåller kontrollen på vattenflödet med avstängningsmöjligheter vid varje funktion. Som tillbehör finns nipplar i dimensionerna G10, G15 och G20 för extra uttag.

Säkert

Monteras fördelarna under ett handfat, får du i princip en osynlig rördragning hela vägen till dusch, wc eller tvättmaskin. Eftersom alla skarvar kommer utanför tätskiktet vid installationen blir det också enkelt att upptäcka eventuella läckage. Fördelarskåpet blir helt överflödigt i detta sammanhang.

Blyfritt

Våra förkromade fördelare är noggrant testade och utformade för att ge ett säkert vattenflöde. Produkterna är tillverkade i blyfri avzinkningshärdig mässing. Ett led i vår utveckling av hållbara produktalternativ då vi ser en tydligt ökad efterfrågan av miljösäkra produkter.

 

Vill du veta mer?

Datum