När Trio blir en del av den hållbara drömmen

I ett familjevänligt bostadsprojekt i Vega

I den nya stadsdelen i Haninge har 26 fina radhus växt fram. De är en del av Stena Fastigheters satsning i ett nytt lugnt område som ligger nära naturen. Ett drömboende för många barnfamiljer. Husen genomsyras av kvalitet, hållbarhet med gedigna material, tidlösa detaljer och smarta lösningar. Här bygger man för att det ska hålla över tid.

Hållbarhet är ett måste

En av de smarta lösningarna i byggprojektet är Trios väggbricka 60-40cc. Mats Wedin är projektansvarig för bygget och Emanuele Di Marino, vår säljare i Stockholmsområdet träffade honom för att höra hans åsikter om vår väggbricka.

E: Vad var det som gjorde att du valde vår produkt?
M: Jag tyckte det var en bra lösning på Säker Vattens regler som man måste anpassa sig efter.

E: Fungerade monteringen bra?
M: Monteringen är lätt, brickan är väldigt lättarbetad. Det har inte varit några svårigheter vid montagen. Den fyrkantiga formen gör att den är enkel att få i våg och det blir ett snyggt resultat.

EHur kände du för montagefixturen, var man tvungen att göra massa extrabyggen för att fästa den, eller?
M: Nej, det behövde man inte. Vi har använt både med och utan fixtur. Vi använde fixturen som mall ibland, innan vi borrade.

E: Produkten är ju blyfri, har det någon betydelse för det här projektet?
M: Ja, bygget ska vara hållbart. Så det är viktigt.

E: Är det en produkt du kan tänka dig att rekommendera för andra inom branschen?
M: Det tycker jag. Den underlättar i arbetet väldigt mycket och spar tid, just att man kan få 40cc på den synliga sidan.

Ett stort tack till Emanuele och Mats Wedin för deras medverkan. Vill du veta mer om våra vägg-och täckbrickor 60-40cc, klicka på länken här nedanför för att läsa mer.

Här hittar du våra väggbrickor

Här kan du läsa mer om bostadsprojektet

Stena Fastigheters hållbarhetspolicy

Datum