VVS för 2021 – uppdaterad och förberedd?

Förändringar som påverkar dig i jobbet

I en serie nyhetsbrev informerar Trio Perfekta om produktnyheter som är kopplade till förändringar i branschreglerna Säker Vatteninstallation. Vi lyfter nya regler som du som installatör, säljare eller inköpare kan ha nytta av att känna till. Regelförändringarna har påverkat utvecklingen av vårt sortiment och genererat produkter som både uppfyller de nya kraven och dessutom förbättrats, i hållbara material och med fler funktioner.

Läs på Mynewsdesk

Uppgradering på flera nivåer

  • En ny formgivning har vuxit fram med de nya reglerna. De nya kapmåtten på 6-9 mm utanför vägg, kräver ett utökat djup på blandarfästen för dold rördragning. 
  • Samtliga produkter är blyfria, vilket ligger i linje med vår önskan om att producera mer hållbart. 
  • Vi har också försett fästena med demonterbara kopplingar som gör att de blir enklare att hantera.

 

Rostfria fästen

Vårt rostfria, blankpolerade standardfäste är populärt i miljöer som ska tåla lite påfrestningar. Materialet har suveräna egenskaper, lång livslängd, resistens mot korrosion och är återvinningsbart. Fästet ligger stabilt mot vägg, med en avslutande plan avfasning och cellpackning. Ett tryggt och miljösäkert fäste som erbjuds både för 150- och 160 cc.

Kromade fästen

Våra snygga kromade fästen för 150- och 160 cc, har liksom de rostfria blivit djupare, men bevarat sina rena linjer och mjukt rundade hörn. Täckpluggar över skruvarna hindrar smuts från att fastna, och liksom på de rostfria fästena är det enkelt att demontera kopplingarna. Design Line sortimentet är utvecklat för att harmoniera med andra moderna VVS-detaljer i badrum och tvättstuga. Snyggt, rent och miljösäkert.

Datum