Ett nytt ansikte på Trio Perfekta

Linus Borgström är ny som förbättringskoordinator på Trio sedan början på mars. Här presenterar han sig själv genom att svara på några frågor.

Hej Linus, kan du berätta lite om dig själv?

Jag är 36 år gammal och bor i skogen utanför Lönsboda vid Blekingegränsen tillsammans med min fru och tre barn. På fritiden är det idrott med barnen och föreningsliv inom Lönsboda innebandy som gäller. Förutom detta har jag ett stort intresse av att studera historia och religion och arbetar även med ljud-, video- och grafisk produktion i egen regi. Dessa intressen har bland annat resulterat i podcasten ”Folkpodden” som jag producerar sedan 2018.

Din kunskapsbredd verkar spänna över så många olika områden. Var kommer din breda kompetens ifrån?

Den grundar sig egentligen bara i en stor nyfikenhet. Jag älskar att söka information och att försöka omsätta kunskapen i praktiken. Jag har många år inom säkerhetsbranschen bakom mig med otaliga timmar felsökning på ganska obskyra problem, vilket säkert har hjälpt.

Hur tror du att du kan utveckla verksamheten i din roll som förbättringskoordinator?

Jag hoppas att jag med lyhördhet, kreativitet och framför allt ett nytt perspektiv kan hitta nya vägar till att förbättra såväl processer som arbetsmiljö i det dagliga arbetet.

Är det något särskilt som du slås av som nyanställd på Trio Perfekta?

Det finns en gedigen kunskap hos de anställda och alla är väldigt tillmötesgående och pedagogiska. Jag har väldigt många frågor och de ger väldigt många bra svar!

Datum