Trio Perfekta förstärker i Stockholmsområdet

och hälsar Jonatan Holmberg välkommen som säljare i östra Sverige. En ny förmåga som vi ser fram emot att arbeta tillsammans med.

Jonatan har en bakgrund som rörmokare och känner branschen väl. Han kommenterar sitt vägval på följande vis;

”Jag känner mig taggad och nyfiken på att få börja min nya karriär som säljare. Har jobbat som rörmokare i tio år nu och känner att det ska bli riktigt kul med nya utmaningar. Jag ser fram emot att träffa nya människor varje dag och att bygga vidare på varumärket Trio Perfekta. Jag har mycket att lära mig men låter det komma med tiden, har fantastiska kollegor som redan efter en vecka visat att de mer än gärna hjälper till med allt som jag känner mig osäker på.”

Rekryteringen innebär en ökad närvaro och förbättrad servicegrad i området och är betydelsefull för Trio Perfektas fortsatta utveckling.

”Vi är väldigt glada över att knyta till oss Jonatan och han kommer vara en viktig pusselbit för oss, både nu och i framtiden. Hans branschkunskap i kombination med hans personlighet kommer att skapa ett stort värde för våra kunder samt Trio Perfekta när vi fortsätter utveckla vår organisation” säger Max Friberg, försäljningschef på Trio Perfekta.

Välkommen Jonatan!

Datum