Published:

Nu blir ännu fler av Trios produkter blyfria

Ett beslut som håller in i framtiden
Trio har under lång tid utvecklat produkter och produktionsmetoder för att avtrycket i miljön ska bli så litet som möjligt. Sedan drygt tjugo år tillbaka ingår en trevärd förkromningsprocess i vår ytbehandling av kopparrör. De senaste årens…

Published:

Hur trivs du Max?

Max Friberg är ny som försäljningschef på Trio Perfekta. Vi passar på att ställa några frågor om hans första tid på jobbet.

Published:

Nytt i sortimentet

Accentuera detaljerna i badrummet i stället för att dölja! Våra mattsvarta blandarfästen som är avsedda för utanpåliggande rördragning är detaljer som kan ge lite extra skärpa till inredningen.

Published:

Så kul med feedback från installatörer!

Vi har fått mycket positiv respons på vår nya 60-40 bricka. Att se den installerad och plåtad av installatören själv, är särskilt roligt!

Published:

Hej installatör! Kan vi göra ditt jobb lite enklare?

Upptäck ett smart verktyg som hjälper dig att installera Trios väggbrickor och blandarfästen snabbt och smidigt.

Published:

Leverans under semestertid

Sommaren närmar sig och vi stänger för semester vecka 29-31. Vill du säkra dina leveranser bör du lägga din beställning senast vecka 27 för leverans under perioderna 11-15 juli (v.28) och 8-12 augusti (v.32). 

Max Friberg
Published:

Vi hälsar Max välkommen!

Vi har en ny försäljningschef på Trio Perfekta

Published:

Var köper jag Trio Perfektas produkter?

Besöker du vår hemsida som privatperson och har hittat någon Trio-produkt som verkar intressant? Då beställer du via din installatör eller hos någon återförsäljare. Återförsäljare finns både i fysiska butiker och i onlinehandeln. Vi kan inte garantera att hela vårt sortiment…

Published:

Från 60 cc till 40 cc med en bricka!

Nu lanserar Trio Perfekta nya täck- & väggbrickor som anpassats till Säker Vatten 2021:1. Brickan förenklar installationen genom att inkommande rör går genom vägg med 60 cc och övergår till 40 cc utanpåliggande rördragning.

Published:

Mattsvart!

Mattsvarta och blyfria blandarfästen är efterlängtade nyheter i vårt produktsortiment.

Datum